Analýza DNA – cesta od pokusů až po metodu individuální identifikace - Texl, David
V článku sa autor zameriava na zmapovanie cesty analýzy DNA od prvotných pokusov až po metódu užívanou k individuálnej identifikácii. Ďalej sa zamýšľa nad miestom tejto metódy v súčasnej kriminalistike a predikcii vývoja tejto metódy.