Spoločný prieskum Dunaja - Hrúzová, Martina
Spoločný prieskum Dunaja je najväčšou aktivitou v monitorovaní riek na svete. Jeho cieľom je poskytnúť porovnateľný a komplexný obraz o stave rieky Dunaj prostredníctvom monitorovania kvality vody, biodivrezity a miery znečistenia naprieč celým povodím Dunaja.