Zvyšujúce sa náklady na zdravotnú starostlivosť v Slovenskej republike - Csiffary, Karol, 1977-
Poskytnutie prehľadu o stave financovania zdravotníctva v Slovenskej republike a porovnanie s rozvinutými systémami zdravotnej starostlivosti v iných krajinách sveta.