Tax Stimulation of Business Entities in Slovak Republic and Czechia - Ďurinová, Ivona, 1964-
Rozbor problematiky daňových stimulov na podporu podnikania, prezentovanie vybraných daňových a investičných stimulov, uplatňovaných v Slovenskej republike a Českej republike, najmä v kontexte zdaňovania príjmov, a prostredníctvom porovnávacej analýzy daňových stimulov uplatňovaných v oboch krajinách identifikovanie ich pozitívnych a negatívnych aspektov s cieľom zhodnotiť prístupy k daňovej podpore podnikania v oboch krajinách.