Vzťah medzi inováciami a finančnými výsledkami podnikov - Tóthová, Alena, 1968-
Zasústredenie na zásadné piliere konkurencieschopnosti, na to, akú úlohu zohrávajú a aké problémy sa s nimi spájajú. Osobitne sa rozoberá problematika inovácií, ich prínos pre podnikovú ekonomiku a hospodársky rast krajiny.