Impact of the Covid-19 Pandemic on Netflix - Soldo, Lana, 1983-
andémia COVID-19 a s ňou súvisiace obmedzenia mali obrovský vplyv na zmeny v správaní spotrebiteľov a následne urýchlili už existujúci trend digitálnej transformácie. Aby sme sa prispôsobili „novému normálu“, museli sme si organizovať aktivity na diaľku, od toho, ako pracujeme, ako sa naše deti učia, až po to, ako sa zabávame. Cieľom tejto práce je poskytnúť analýzu toho, ako sa pandémia odrazila na podnikaní spoločnosti Netflix, prostredníctvom analýzy počtu predplatiteľov, tržieb a ceny akcií spoločnosti. Vykonaný výskum sa opiera o sekundárne údaje poskytnuté finančnými správami, štatistikami, vedeckými článkami a súvisiacimi spravodajskými zdrojmi, ku ktorým sa pristupuje prostredníctvom online databáz a online vyhľadávaní.