V práci sme spokojnejší než by sa čakalo - Alenová, Gabriela
Anketa personálnej agentúry Grafton ukázala, že približne polovica Slovákov chodí do práce bez zvláštych pocitov - jednoducho si plnia svoje povinnosti a viac sa tým nezaoberajú. Takmer 40 percent z nás sa však v práci cíti dobre a približne 14 percent má zo svojej práce negatívny alebo veľmi zlý pocit.