Tempo Biedronky na Slovensku zaostáva - Hubinská, Veronika
Pred niekoľkými týždňami pribudol v SR nový maloobchodný hráč. Reťazec Biedronka láka podobne ako Lidl na diskontné ceny potravín. Jeho expanzia je o niečo pomalšia, ako bola tá, na akú naskočil Lidl v roku 2004. Odborník to prisudzuje aj saturovanému trhu.