Slováci vidia v dobierke istotu - Hubinská, Veronika
Viac ako 43 percent online nákupov si slovenskí zákazníci objednávajú na dobierku. Hovoria o tom dáta spoločnosti Shoptet, ktorá zabezpečuje fungovanie viac ako 7600 slovenských e-shopov.