Redipom má zefektívniť systém potravinovej pomoci
Národný projekt Redipom má vytvoriť návrh jednotného systému redistribúcie potravinovej pomoci, ktorý dosiaľ na SR chýba. Prepojiť by mal pestovateľov, spracovateľov a predajcov potravín s organizáciami, ktoré pracujú s ľuďmi v núdzi.