Identification of Criteria and Derivation of Hypothesis for Analyzing the Influence of Leadership Style and Behaviour on the Implementation of an Effective Financial Strategy - Burggraf, Alexander, 1987-
Vo vede existuje množstvo rôznych prístupov k štýlom vedenia. Tento článok sa zameriava najmä na transformačné a transakčné vedenie. Hlavným cieľom tejto práce je určiť, ako štýl vedenia ovplyvňuje implementáciu finančnej stratégie. Na identifikáciu kritérií, ktoré sú vhodné na opis vplyvu štýlu vedenia a správania na implementáciu efektívnej finančnej stratégie, sa používa analýza literatúry.