Integrácia digitálnych technológií pre dosahovanie environmentálnej udržateľnosti malých a stredných podnikov - Nováková, Alena, 1972-
Tento článok skúma, ako implementácia digitálnych technológií v MSP prispieva k zlepšeniu environmentálnych výkonností prostredníctvom optimalizácie procesov, znižovania spotreby zdrojov a podpory udržateľných inovácií.