Medzinárodné inštitúcie v boji proti medzinárodným daňovým únikom - Feranecová, Adela, 1986-
Príspevok je zameraný na medzinárodný boj proti daňovým únikom vo svete v rámci rôznych zoskupení ako sú OECD a EÚ a opatrenia týchto integrovaných spoločenstiev.