Špecifiká v oblasti transferového oceňovania - Feranecová, Adela, 1986-
Cieľom príspevku je poukázať na špecifické prípady oceňovania transakcií s nehmotným tovarom a službami a priblížiť aké iné podmienky je potrebné splniť pri transferovom oceňovaní.