Správa z podujatia: použitie online nástrojov v centre zdieľaných služieb - Olexová, Cecília, 1976-
Na Podnikovohospodárskej fakulte EU v Bratislave so sídlom v Košiciach sa dňa 3. marca 2025 uskutočnila prednáška spojená s diskusiou pre študentov predmetu Internetová komunikácia, vedená odborníkmi z praxe.