Finančné výzvy spojené s generačnou výmenou v rodinných podnikoch: stratégie pre úspešný predaj - Kuchár, Peter, 1979-
Cieľom práce je analyzovať problematiku predaja rodinných firiem v prípadoch, keď generačný prechod nie je možný alebo zlyhal. Práca sa zameriava na identifikáciu kľúčových výziev, ktoré predaj podniku sprevádzajú, a zároveň poskytuje odporúčania a stratégie, ako sa na tento proces efektívne pripraviť. Ambíciou je prispieť k zvyšovaniu informovanosti podnikateľov o možnostiach a postupoch úspešného predaja rodinného podniku v situáciách, keď nie je možné zabezpečiť jeho pokračovanie v rámci rodiny.