Digitálna transformácia a jej nástroje: Prehľadová štúdia - Janikovičová, Sabina, 2000-
Rozbor publikácií, zameraných na digitálnu transformáciu a jej nástroje, ktoré zohrávajú kľúčovú úlohu pri modernizácii obchodných procesov a zvyšovaní konkurencieschopnosti organizácií v digitálnom veku. Hlavným, riešeným problémom je obmedzené chápanie vplyvu jednotlivých nástrojov digitálnej transformácie na malé a stredné podniky, vrátane rozdielov v úspešnosti ich prijatia a implementácie.