Gender Diversity in Leadership: A Bibliometric Analysis of Research Trends - Mikulášová, Ema, 2000-
Vykonanie komplexného bibliometrického rozboru s cieľom systematicky vyhodnotiť intelektuálnu krajinu výskumu rodovej diverzity vo vedení.