Význam nástrojov digitalizácie v kontexte cirkulárnej ekonomiky: Systematická prehľadová štúdia - Pallérová, Diana, 1999-
Systematické identifikovanie hlavných nástrojov digitalizácie a rozbor ich významu v kontexte obehového hospodárstva.