Postupy vo verejnom obstarávaní - Scheberová, Magdaléna
V júnovom čísle časopisu sa autorka venovala jednotlivým fázam verejného obstarávania aj s akcentom na zadávanie zákaziek financovaných z nenávratných finančných prostriedkov európskej únie. V nasledujúcom príspevku sa bude zaoberať dvomi postupmi vo verejnom obstarávaní.