Implementácia decentralizovanej štátnej správy obcami - Hrtánek, Ladislav
Právna úprava výkonu decentralizácie štátnej správy prináša obciam viacero možností optimalizácie jej výkonu vrátane zlučovania, tvorby združení a zriaďovania spoločného obecného úradu. Článok ponúka analýzu možností implementácie decentralizovanej štátnej správy obcami.