Structural Analysis of the Creative Industry: Current Study in Slovakia - Drugda, Kristián, 1998-
Článok poskytuje komplexné empirické skúmanie sektorov kreatívneho priemyslu na Slovensku. Štúdia mapuje veľkosť, štrukturálne zloženie sektora a regionálne rozloženie. Osobitná pozornosť sa venuje identifikácii kľúčových podsektorov a posúdeniu priestorovej koncentrácie kreatívnych aktivít v regiónoch SR.