Exploring the Link between Education, Governance Quality, and Academic Integrity: A Cross-country Clustering Analysis - Artiukhov, Artem, 1983-
Preskúmanie, ako úroveň vzdelania a kvalita riadenia ovplyvňujú akademickú integritu podľa zoskupených krajín na základe kľúčových ukazovateľov, ako sú očakávané roky školskej dochádzky, priemerný počet rokov školskej dochádzky, index právneho štátu a percento podobnosti dokumentov (náhrada za plagiátorstvo).