Postoje k umelej inteligencii, analýza generačných rozdielov a identifikácie zamestnancov - Ostrihoňová, Miroslava, 1975-
Cieľom štúdie bolo preskúmať, či existujú štatisticky významné rozdiely medzi generáciami X, Y a Z vo vnímaní umelej inteligencie, autonómie, ESG faktorov a identifikácie s organizáciou.