The Role of Digitalization in the Integration of AI Systems in General Practice: Implications for Work Processes and Distribution - Tetik, Murat, 1972-
Skúmanie úlohy digitalizácie v integrácii systémov umelej inteligencie vo všeobecnej praxi a jej vplyv na pracovné procesy a rozdelenie práce. Zvolená výskumná metóda je založená na systematickom prehľade literatúry s cieľom analyzovať a syntetizovať existujúce vedecké poznatky na túto tému.