Model: vplyv realizácie vnútropodnikových zásob na vykazovanú ziskovosť podniku - Žlebek, Roman, 1990-
Cieľom článku je skúmať, či zmeny v realizácii vnútropodnikových zásob nemajú negatívny vplyv na najčastejšie využívané ukazovatele výkonnosti, a teda by bola vhodná ich úprava, alebo využívanie iných ukazovateľov pre posúdenie efektívnosti finančnej stratégie podnikov.