HR-related Enablers of Hybrid Work Regimes: Cranet Data-based Evidence - Blštáková, Jana, 1980-
Objasnenie hybridných pracovných režimov empirickým overením významu organizačných faktorov pri uľahčovaní hybridných pracovných dohôd. Empirické overenie významu organizačných faktorov pri uľahčovaní hybridných pracovných dohôd. Príspevok k pochopeniu hybridných pracovných režimov skúmaním vzťahu medzi dohodami o práci na diaľku a prevalenciou kľúčových faktorov hybridných pracovných režimov, súvisiacich s ľudskými zdrojmi.