Bridging Education and Employment: Importance of Soft Skills among Economics Students (A Slovak Study – Part 4/4: Future Trends and Expectations) - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Skúmanie úlohy mäkkých zručností pri zvyšovaní zamestnateľnosti študentov ekonómie na Slovensku.