Populism as a Communication Strategy. Friend-Enemy Logic of Slovak Government Parties After the 2023 Elections - Štefančík, Radoslav, 1976-
Príspevok analyzuje populizmus v nových vládnych stranách. Populizmus je forma komunikačnej stratégie. Príspevok identifikuje ako strany bránia svoje záujmy a koho pokladajú za nepriateľa.