Monitorovanie zamestnancov na pracovisku - Kordošová, Miroslava
Monitorovanie zamestnancov na pracovisku je proces, ktorým zamestnávateľ sleduje činnosť svojich zamestnancov s cieľom zabezpečiť ochranu majetku, bezpečnosť, dodržiavanie pracovnej disciplíny, alebo efektívnosť práce. Je to citlivá téma, pretože je potrebné nájsť pri nej rovnováhu medzi efektívnym manažovaním podniku a rešpektovaním súkromia zamestnancov.