Current Level of Network Readiness of the Ukrainian Economy - Yehorova, Yuliia, 1978-
Článok analyzuje postavenie a ukazovatele Ukrajiny v medzinárodnom rebríčku sieťovej pripravenosti. Porovnanie ukazovateľov sieťovej pripravenosti s poprednými krajinami v rebríčku ukázalo, že napriek vysokej digitálnej gramotnosti obyvateľstva potrebuje Ukrajina ďalej posilňovať digitálne reformy, zlepšovať vládnu reguláciu a aktívnejšie zavádzať technológie do podnikateľského prostredia.