Integration of Electromobility Education into University Study Programmes - Richnák, Patrik, 1988-
Tento článok skúma úlohu vysokoškolského vzdelávania pri príprave študentov na prechod na udržateľnú mobilitu s osobitným dôrazom na elektromobilitu. Zameriava sa na Fakultu podnikového manažmentu na Bratislavskej ekonomickej univerzite a skúma pripravenosť a vnímanie študentov v troch akademických programoch: Podniková ekonomika a manažment (bakalársky stupeň), Podniková ekonomika a Všeobecný manažment (magisterský stupeň). Prostredníctvom štruktúrovaného kvantitatívneho prieskumu boli zozbierané údaje od 153 študentov, 51 z každého programu, čo umožňuje vyvážené porovnanie.