Educational Campaigns as a Tool To Support Conscious Consumer Purchases To Minimize Food Waste: An Investigation among a Selected Social Group in Poland - Wojciechowska-Solis, Julia
Určenie príčin plytvania potravinami na najnižšej úrovni, t. j. v domácnostiach a určenie najefektívnejších informačných kanálov pre vzdelávacie kampane, ktoré spotrebiteľom poskytujú spôsoby, ako minimalizovať tento jav.