Horizontálna spolupráca vo verejnom obstarávaní - Michalica, Jakub
V tomto príspevku sa autori venujú možnostiam a podmienkam horizontálnej spolupráce podľa zákona č. 343/2015 Z. z. o verejnom obstarávaní a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p. (ďalej len „ZVO“). Autori v príspevku približujú tento inštitút, ktorý predstavuje jednu zviacerých možností, pri ktorých sa ZVO na postup zadávania zákazky nevzťahuje a zároveň popisujú a približujú jednotlivé podmienky aplikácie tohto inštitútu.