A Systematic Review of Theory on the Work-Life Balance of Employees in Enterprises - Mišíková, Natália, 1999-
Poskytnutie systematického prehľadu literatúry o rovnováhe medzi pracovným a súkromným životom zamestnancov vo firmách. V súčasnosti ide o fenomén, kľúčový aspekt a faktor, ktorý ovplyvňuje spokojnosť, angažovanosť a výkonnosť zamestnancov v podnikoch.