Zverejňovacie povinnosti samospráv - Pirošík, Vladimír
Obce a mestá majú veľké množstvo informačných povinností, a to osobitne v oblasti zverejňovania údajov. V prvej časti seriálu sa autor venoval zverejňovacím povinnostiam samosprávy vyplývajúcim zo zákona o obecnom zriadení, zákona o majetku obcí, zákona o konflikte záujmov, zákona o petičnom práve, zákona o správnom konaní a zákona o verejnom obstarávaní. V ďalšej časti sa bližšie pozrie na zverejňovanie v zmysle tzv. infozákona.