The Role of the Digital Age and Artificial Intelligence in Shaping Digital Corporate Culture - Mišíková, Natália, 1999-
Preskúmanie prostredníctvom systematického rešeršovania literatúry, akú úlohu zohráva digitálny vek pri budovaní firemnej kultúry.