Príručka „Ako pripraviť a spustiť fotovoltický projekt“ - Slobodníková, Miriam
V súčasnom prostredí, kde sú energetická transformácia a udržateľnosť v popredí strategického plánovania, predstavujú fotovoltické (FV) projekty kľúčovú investíciu pre organizácie všetkých typov, obzvlášť pre subjekty verejného sektora. Ich úspešná implementácia, najmä pri rozsiahlejších systémoch s viac ako 100 solárnymi panelmi, je závislá od precízneho plánovania a transparentného procesu verejného obstarávania.