Adaptívne riadenie v digitalizovaných pracoviskách: kompenzácia procedurálnej kontroly, regulácie identity a inovácií v multikultúrnom prostredí - Holý, Ján, 1980-
Táto štúdia skúma konvergenciu digitálnej transformácie, striktnosti procedurálnych rámcov a udržateľných manažérskych praktík v globálnych digitalizovaných pracoviskách. Výskum prostredníctvom naratívneho, interdisciplinárneho prístupu integruje poznatky z vývoja technologických projektov (systémy pokročilej asistencie vodiča regulované štandardom ASPICE) so súčasnými manažérskymi výzvami. Štúdia prostredníctvom teórie komunikatívnej racionality J. Habermasa a konceptu systémovej adaptability A. Bogdanovova skúma kompenzáciu štandardizovaného procedurálneho súladu a digitálneho dozoru s požiadavkami týkajúcimi sa regulácie identity, kreativity a kultúrnej rozmanitosti.