What is the Level of Spatial Autocorrelation of the Green Economy? The Case Study of Voivodships in Poland - Dziekanski, Pawel
Cieľom štúdie je pochopiť, aké faktory ovplyvňujú rozvoj zelenej ekonomiky v rôznych poľských provinciách a ako tieto faktory môžu byť navzájom prepojené v priestorovom kontexte. Výber faktorov od roku 2010 do roku 2020 bol založený na dostupnosti záznamov poľského štatistického úradu.