Spotrebiteľské správanie v cestovnom ruchu z aspektu rôznych generácií - Hudecová, Bianka
Spotrebiteľské správanie v sektore cestovného ruchu sa medzi generáciami výrazne líši, čo si vyžaduje segmentáciu trhu a cielenú marketingovú komunikáciu. Skúmanie generačných rozdielov v postojoch k cestovaniu, preferenciách a rozhodovacích procesoch medzi generáciami X, Y (mileniáli), Z a Alpha.