A Logistic Regression Approach to Long-term Bankruptcy Prediction: The Role of Financial and Non-financial Indicators - Kuster, Denis
Hlavným cieľom výskumu je preskúmať možnosť vývoja modelu logistickej regresie, ktorý by mohol spoľahlivo predpovedať bankrot srbských spoločností tri roky vopred na základe finančných a nefinančných premenných.