Branding vinárskych produktov a jeho vplyv na spotrebiteľské správanie - Pospíšilová, Vanesa, 1998-
Preskúmanie, či dôležitosť etikety a dizajnu pri rozhodovaní o kúpe vína môže byť ovplyvnená vybranými atribútmi, uvedenými na fľaši vína.