Vplyv brandingu vinárskych produktov na spotrebiteľské správanie - Smetanová, Petra, 1999-
Preskúmanie, ako branding vinárskych produktov ovplyvňuje správanie spotrebiteľov so zameraním na vybrané atribúty, ktoré sú dôležité pre spotrebiteľov vína a identifikovanie rôznych úrovní dôležitosti, ktoré spotrebitelia pripisujú identifikovaným atribútom v čase nákupu.