Využívanie nehnuteľných kultúrnych pamiatok v cestovnom ruchu: Prípadová štúdia Košického kraja - Pančíková, Kristína
Posúdenie vzťahu medzi formou vlastníctva, stavebno-technickým stavom a užívaním nehnuteľných kultúrnych pamiatok v Košickom kraji.