Critiquing Theoretical Approaches to International Law: Toward a Balanced International Legal Order - Dogan, Nejat
Skúmanie troch teoretických prístupov k medzinárodnému právu: realistického, idealistického a štátno-centrického. Skúmanie ich empirických a normatívnych štandardov. Kritika prístupov.