The Ethics of Artificial Intelligence: Safeguarding Human Dignity, Social Justice and Environmental Stability in the Age of AI - Mura, Ladislav, 1979-
Popis filozoficko-etických základov skúmaného problému. Analýzy etických problémov na mikro a makro úrovni. Skúmanie etickej úrovne umelej inteligencie vo vzťáhu k životnému prostrediu.