Online Reputation of Hotels: An Empirical Study on the Czech Market - Konečný, Michal, 1993-
Tento výskum hodnotí reputáciu šiestich renomovaných hotelov v Českej republike a identifikuje faktory, ktoré túto reputáciu najvýznamnejšie ovplyvňujú. Na dosiahnutie výskumného cieľa boli použité obsahové, deskriptívne a variačné analýzy.