Fiscal Consolidation in Slovakia: An Overview of Adopted Measures and Its Impact on the Business Environment - Brinčíková, Zuzana, 1979-
Poskytnutie systematického prehľadu prijatých daňových opatrení a ich legislatívny a makroekonomický kontext. Rozbor ich cieľov a predpokladaný vplyv na verejné financie a podnikateľské prostredie. Zistenia naznačujú, že tieto opatrenia predstavujú prvú fázu dlhodobej fiškálnej stratégie, pričom ich úspech závisí od ďalších reforiem a makroekonomického vývoja.