Employee Attitude to Organisational Change in Small and Medium-Sized Enterprises - Karácsony, Peter
Cieľom tejto práce je demonštrovať, čo poháňa organizačné zmeny v maďarských malých a stredných podnikoch. Táto štúdia má za cieľ preskúmať kauzálny vzťah medzi organizačnými zmenami a správaním zamestnancov.